WERKWIJZE

Met een gezonde levensstijl kan jij je fitter voelen en ben je scherper als persoon. Als Health Coach, help ik jou hierbij.

Blijvend resultaat met Health Coach Alkmaar

Mijn werkwijze is geen dieet of een quick fix om in een korte tijd veel af te vallen. Ik help je bij het aanleren van gezonde eetgewoontes. Zo ben je verzekerd van een langdurig resultaat van jouw gezonde leefstijl. We kijken onder andere naar:

 

  • Aanpassen van menu’s

  • Hoe maak je een weekvoorbereiding

  • Gezond leven combineren met je huidige leefstijl

  • Voedingsadvies, andere voedingsmiddelen en etiketten lezen

  • Bewegingstips

  • Kiezen van juiste voedingsmiddelen in supermarkt

 

Op maat gemaakte traject

Je volgt bij Health Coach Alkmaar geen standaard traject. We beginnen met een lichaamsmeting  en analyse van jouw huidige voedingspatroon. Vanuit daar kijken we waar de winst zit. En zo werken we in wekelijkse consulten, persoonlijk op jou afgestemd, naar jouw doelen toe.

 

  1. Intakegesprek

  2. Analyseren van voedingspatroon

  3. Stap voor stap werken naar een gezond voedingspatroon

 

Het traject bestaat uit verschillende contact- en weegmomenten. Afhankelijk van de voortgang worden de contactmomenten aangepast en afgebouwd. Tussendoor en ook na het traject kan je altijd contact opnemen. Je kunt langskomen, maar ook telefonisch consult behoort tot de mogelijkheden!

 

Jij staat centraal

Tijdens elke afspraak sta jij centraal. Door middel van persoonlijke contactmomenten bespreken we jouw voedingspatroon, leefstijl, doelen en mogelijkheden. Wekelijks consult is het meest effectief wanneer je jouw gezondheid optimaal wilt verbeteren en een gezondere leefstijl wilt aanleren. Maar ook een éénmalig consult is natuurlijk mogelijk!

 

Het kan zijn dat je voor één consult langs wilt komen. Eenmalig voedingsadvies of tips voor een gezondere leefstijl. Dat is geen probleem! Kijk bij onze tarieven voor meer informatie of neem contact op voor een afspraak.

 

©2019 MADE BY FM SIDHU