OVER MIJ

Met volle passie zet ik mij als Health Coach in, om mensen en bedrijven te helpen het beste uit zichzelf te halen

Health Coach Alkmaar: Ervaring, passie en opleiding

De afgelopen 8 jaar heb ik als HR -adviseur gewerkt in een zakelijke omgeving. Daar kreeg ik veel te maken met werknemers die ernstige stress klachten ervoeren of thuis kwamen te zitten met een burn-out. In een zakelijke omgeving wordt veel van mensen verwacht en zijn de werkdagen lang.

 

Toen ik zelf thuis kwam te zitten met een burn-out, ben ik mij gaan verdiepen in gezonde voeding en leefstijl. Ik ben gaan inzien hoe belangrijk gezonde voeding is, om goed te kunnen presteren en mij lekker te voelen. Het onderwerp bleef mij zodanig boeien dat ik ook andere mensen wil helpen om zich gezonder en energieker te voelen.

 

Ik besloot de opleiding Gewichtsconsulent te volgen en mijn kennis te verdiepen. Nu help ik, vanuit mijn eigen ervaring, mijn passie voor een gezonde leefstijl, en verdiepende kennis uit de opleiding, anderen. Ook jou!

 

Gezonde leefstijl en gezond voedingspatroon

Een paar kilo afvallen is wat anders dan verantwoord afvallen en een gezond voedingspatroon en leefstijl behouden. En die laatste twee, dat is waar ik mij als Health Coach op richt. Samen met jou. We gaan aan de slag met onder andere:

 

  • Kennis van gezonde voedingspatronen

  • Kennis van de gezonde voedingsproducten

  • Een druk leven combineren met gezond eten

  • Meer energie en een fitter gevoel door een gezonde leefstijl

 

Persoonlijk, laagdrempelig en altijd bereikbaar

Mijn werkwijze is toegespitst op jou en dus heel persoonlijk. Bij een gezonde leefstijl en een gezond eetpatroon komen best wat dingen kijken. Het is belangrijk om deze verandering vol te houden! Dat is een stuk gemakkelijker met goede begeleiding. Daarvoor wil ik jou leren kennen zodat ik het traject persoonlijk op jou af kan stemmen. Zo geef ik voedingsadvies en bewegingstips die écht bij jou passen.

 

Een goede Health Coach zorgt voor deze begeleiding en helpt om de stap naar een gezonde leefstijl voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom analyseren we samen je eetpatroon en/of leefstijl en gaan we aan de slag met het zetten van haalbare doelen. En je kunt mij tijdens het traject altijd bellen of mailen als het nodig is!

 

©2019 MADE BY FM SIDHU